| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

Mati, ja mám 29-30 dňový cyklus. MT mám 5-6 dní. Bazálnu teplotu mám po MT tak v rozmedzí od 36,4 do 36,8. Pred ovuláciou mi na jeden až dva dni opäť klesne na 36,4 a po ovluácii sa zvýši nad 37 C. Nad 37 C sa drží až kým opäť nedostanem MT. Keď som si potom čo som bola u lekára ešte raz prezerala tie moje záznamy, hnevala som sa sama na seba, že to, že mám posunutú ovuláciu, som mohla zistiť podstatne skôr. Veď z tých záznamov to bolo také jasné. Teraz sa už neviem dočkať, kedy tie správne dni prídu. Verím, že to tentokrát výjde. Vybavujeme ten nový byt, tak neviem kde mi hlava stojí, no na ten 16-17 deň myslím intenzívne. Poistím si to aj 15 dňom, no lekár ma upozornil, aby sme to skúšali len raz za deň, lebo potom sú tie spermie nezrelé. Kámoška mi radila, aby sme si dali pred tým 15 dňom aspoň 5 dňovú pauzu, aby tie spemie boli zrelé a silné. Jej to pomohlo. tak uvidíme.
Mati, bola si už na nejkom vyšetrení. Ste obaja v poriadku ?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.