Obě děti jsem rodila v Příbramské porodnici. Sama jsem zdravotní sestra, tak jsem dojisté míry věděla co mě čeká. Před šesti lety nebyly takové možnosti jako jsou dnes, ale pocit z porodu mám takový normální. Přístup k rodičce je byl profesionální, ale chladný. Vše se dělo podle plánu. Takže vyšetření, oholení, klystýr atd. Po porodu mi dali děťátko k prsu asi na minutu, a potom jsem ho viděla až za 3hodiny na pokoji. Na šestinedělkách to bylo celkem fajn Opět přístup jako na porodnici. Byla jsem ráda, že všechno umím ze školy, a že se nemusím na nic ptát. Nevím jaký je personál dnes, ale prý se hodně změnilo k lepšímu. Vlaďka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.