ahoj vsem maminkam jestli si nevite rady pri vyberu porodnice muzu jenom doporucit motol,voda mi praskla 17.04 v 5:45h,nemela jsem zadne kontrakce nebo bolesti,do motola jsme s pritelem odjeli hned,co se tyce samotneho porodu byla se mnou vynikajici porodni asistentka ktera mi strasne pomohla i psychicky a byla se mnou az do samotneho porodu kde byl i pritel a presto ze porodni bolesti trvaly od 16h az do 2:35 kdy se mala narodila,nemuzu si stezovat za jejich peci,byla velice dobra.Na oddeleni sestinedeli jsme s nikolkou byly pouhe 3 dny a 4 den sly domu,strava docela usla a co se tyce sester na oddeleni,zenske sestry jsou vynikajici poradi vam se vsim,ukazou vam jak spravne kojit,ruzne polohy,byly velice ochotne a detske sestry taky nebyly spatne ale pripadaly spise odtazite ale o mrnouska se dokazi postarat i pomazlit.Takze kdybych to mela shrnout,urcite bych do motola sla zase znovu rodit,navic je to tady v Praze snad jedina nemocnice se vsim vsudy,maji snad vsechna oddeleni,tak uz jen kvuli tomu jsme si vybrali prave motol.Vsem budoucim maminkam preju kratky porod a zdrave miminko.
Předchozí