Přidat názor k článku Kila dolů
Díky za podporu...výhoda je v tom, že já normální rohlíkové knedle nemám ráda, takže aspoň něco co si nemusím odpírat proti chuti!!!
Já tím ovocným dnem myslela, že zařadím odpoledne a dopoledne na svačinku jablko a hrozny nebo hrušku. Vím, že ovoce má dost cukru, ale na druhou stranu myslím, že když mám chuť na sladké a vemu si místo čokolády jablko, tak je to taky celkem lepší varianta, ne??!! A já čokoládu miluju. Za ten měsíc co jsem tady jsem ji měla snad 2-3x. A to je co říct...dřív jsem ji musela mít každý den jako drogu! I v obchodě jdu s klidem kolem regálu s čokoládou...víš co si vždycky říkám?...."ha ha ha zas se na mě usmíváš, co??? To by se ti líbilo, abych kvůli tobě měla zas kilo nahoru co? Tak to se ti teda nepovede!!!!!!!! A co jim v pátek napíšu, že mám zase o kilo víc?" Tak trošku jak blázen, že? Ale funguje to! Prostě se v těch "nezdravých" jídlech snažím vidět nepřítele!
Nejde to vzdát se všeho úplně, to je mě jasný, ale za úspěch považuju už to snížit velikost porcí a trošku se v těch cukrech a tucích omezit! Víš přijde mě trošku nesmyslný na některých dietách - nesmíte jíst brambory, knedlíky, čokoládu, hrozny, bílé pečivo....atd., atd.
Já myslím, že se může vše, ale v odpovídající míře! Já si prostě chci jen tak jíst!!! V klidu a v pohodě bez výčitek, ale v rozumné míře!!!
ALE MY TO ZVLÁDNEME a v létě si půjdem koupit nový bikiny k moři!!!!!!!!!!!!!!!!!
Předchozí