Ahoj děvčata.Tak jsem se včera úplně nesnesitelně přejedla.Já ty víkendy nenávidím.Přes týden se tak pěkně hlídám (protože nemusím moc vařit) no a sobotu a neděli vyvařuju jako šílenec a pak jako šílenec jím.jak to mám sakra dělat? ještě v sobotu se držím ale tu neděli nemohu absolutně zvládnout.Buď už jdu na přechod že mám takové chutě nebo já nevím(je mi 45).Dnes už to bylo celkem v pohodě a jdu pochodovat na jednu hoďku a večer bowling.Musím na ty víkendy něco vymyslet nebo mi poraďte.U nás všichni rádi jedí.Kluci jsou štíhlí ale manžel ne(ale ten se vůbec netrápí).Jana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.