| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Šikana ve škole, aneb jak to vidím já

Zdravim,
osobně si myslim, že ten kdo bud" psychyckou nebo fyzickou šikanu nikdy nezažil, nemá právo vysvětlovat jaké to je a jak se proti ní bránit!!!Já jsem osobně zažila psychyckou šikanu a bylo to to nejhorší co mě zatím v životě potkalo!Smály se že jsem tlustá, že jsem nemocná s ledvinami a že mám no prostě špičatá prsa.Bylo to v 7 třídě a a já jsem tip kterej nekomu tu hubu dokaže rozbít.Jenomže vždycky když už už jsem se chystala nekomu zlomit nos neo tak něco , začaly se hoky okamžitě řechtat i ty co si hrájí na nej kámošky a pak se mě ani nezastanou...Byla to hrůza nejde to takhle popsat do pár řádku to by bylo na hodiny a hodiny!Dneska v 9 třídě jsem hubená a všechny důvody proč se mi předtim smály jsou pryč ale stějně dodnes cítím jak se na mě koukají, pomlouvají a smějí se mi.Šikana zůstane v dotyčném navždy a nikdy se ty rány nezahojí at to jsou šrámy na tváři nebo mokra hlava ze záchodu to proste pryc nepujde nikdy!!A nejhorší jsou ty duševní které ve vás přebívají a berou vám iluze, sebejistotu a obranu proti něčemu takovému!Nevím možná že to někdo pochopí ale někdo si řekne je to hloupá husa která byla tlustá , a takovému člověku bych přála šikanu tak hroznou jakou sem jí zažila já nebo jí zažívají nekteří dodnes a dodnes proti tomu nikdo nic nedělá aby se to nědělo!!
Ale nadruhou stranu jsem ráda že mě šikanovaly - uvědomila jsem si své chyby a myslím že to že jsem to nikomu neřekla půl roku byla jedna z těch největších v mém životě.Ještě ted si uvědomuji že být šikanován a šikanovat není legrace a měla by si ihned po prvních náznacích začít řešit!!!
Poslechněte a ty tzv. bažanty a slabší nechat napokoji ale spíš je chránit protože to potřebují.potřebují se o někoho opřít a to pořádně!!
Vaše Šárka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.