Zdravim, osobně si myslim, že ten kdo bud" psychyckou nebo fyzickou šikanu nikdy nezažil, nemá právo vysvětlovat jaké to je a jak se proti ní bránit!!!Já jsem osobně zažila psychyckou šikanu a bylo to to nejhorší co mě zatím v životě potkalo!Smály se že jsem tlustá, že jsem nemocná s ledvinami a že mám no prostě špičatá prsa.Bylo to v 7 třídě a a já jsem tip kterej nekomu tu hubu dokaže rozbít.Jenomže vždycky když už už jsem se chystala nekomu zlomit nos neo tak něco , začaly se hoky okamžitě řechtat i ty co si hrájí na nej kámošky a pak se mě ani nezastanou...Byla to hrůza nejde to takhle popsat do pár řádku to by bylo na hodiny a hodiny!Dneska v 9 třídě jsem hubená a všechny důvody proč se mi předtim smály jsou pryč ale stějně dodnes cítím jak se na mě koukají, pomlouvají a smějí se mi.Šikana zůstane v dotyčném navždy a nikdy se ty rány nezahojí at to jsou šrámy na tváři nebo mokra hlava ze záchodu to proste pryc nepujde nikdy!!A nejhorší jsou ty duševní které ve vás přebívají a berou vám iluze, sebejistotu a obranu proti něčemu takovému!Nevím možná že to někdo pochopí ale někdo si řekne je to hloupá husa která byla tlustá , a takovému člověku bych přála šikanu tak hroznou jakou sem jí zažila já nebo jí zažívají nekteří dodnes a dodnes proti tomu nikdo nic nedělá aby se to nědělo!! Ale nadruhou stranu jsem ráda že mě šikanovaly - uvědomila jsem si své chyby a myslím že to že jsem to nikomu neřekla půl roku byla jedna z těch největších v mém životě.Ještě ted si uvědomuji že být šikanován a šikanovat není legrace a měla by si ihned po prvních náznacích začít řešit!!! Poslechněte a ty tzv. bažanty a slabší nechat napokoji ale spíš je chránit protože to potřebují.potřebují se o někoho opřít a to pořádně!! Vaše Šárka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.