Ahojky, tak jsem večer dala véču, ale ....dala jsem si rybičku ( filé) na osmahlé na kapičce olivového oleje a na kmíně a i když jsem měla šílenou šílenou chuť dát si k tomu brambory tak jsem to neudělala a dala si k tomu zeleninu.....a můžu vám děvčata říct, že moje drahá polovička si sedla proti mě ke stolu s talířem plným svíčkové...no chvílemi mi ta zelenina rostla v puse, ale vydržela jsem a ani neochutnala! Ale ten pocit jak jsem se cítila....jako vítěz!!!! A dnes jsem si na oběd vzala rýži a kousek kuřecích prs, jen tak upečených. A svíčkovou co doma ještě zbyla jsem vzala do práce kolegyni, ta ji totíž miluje!!! Takže i kdyby mě večer chytla chuť tak už tam není ani trošička. No jsem zvědavá až v pátek ráno stoupneme na váhu. Já mám každé ráno chuť si na ni stoupnout abych viděla jestli přibírám/nepřibírám, ale zatím odolávám. Je fakt lepší na ni stoupnout 1x týdně. TAK HUBNUTÍ ZDAR!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.