| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Vítkovická nemocnice a.s.

Ahoj Kači. Mám 18 měsíční Evičku, takže jsem rodila zhruba ve stejné době jako Ty. Jen mi připadá zvláštní, že já jsem byla se sestrama při porodu, na šestinedělí i s novorozeneckýma maximálně spokojená. Rodila jsem konec pánevní a moc děkuji všem, kteří mi Evičku přivedli na svět. Pravda je, že ani já jsem ji neměla na bříšku, ale možná kdybys navštěvovala nějaký ten kurz, tak bys věděla, že pokud je jakákoliv odchylka u miminka, tak sestřičky se o něj musí nejdříve postarat, a pak teprve Ti ho ukážou. Mám ještě 5 měsíčního Honzíka (také narozeného ve Vítkovicích), a toho jsem na bříšku měla. U obou dětí jsem při 1.době porodní byla ve sprše, na balonu a tak různě. Myslím, že sestřičky v této nemocnici moc dobře vědí, kdy je vhodné to či ono. Možná jsi chytla špatnou směnu, ale mé zkušenosti s touto porodnicí jsou jen kladné.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.