Přidat názor k článku Kila dolů
Ahoj Hani,ja te normalne obdivuju a nepokryte ti zaviditim,tu tvoji vuli.Ja se ted strasne stydim,protoze uz treti den ze spravne zivotospravy nedodrzuju ani tuk (krom vcerejsiho cviceni) Proste jim jak neumyta a kdykoli i vecer nez jdu spat.Treba v utery jsem v sedum vecer dlubala do bramburku a to jeste v ten samy den rano jsem byla tak pozitivne naladena,ze to tady s vama zvladam a zvladnu,ale prisla jsem domu a tam dob do rozbalene cokoladky,tak do tech bramburku.Nevim jestli to mohlo byt obedem,sla jsem totiz s kolegou na menicko,kde jsme si dali smazeny kvetak a k tomu male pivko a na tom slunicku to bylo uzasne,jenze,pak my bylo horko a v praci jsem si musela dat nanuka.To je presny priklad,jak to nema vypadat,jenze co s tim??? :( No a prozmenu vcera vecer jsem mela buchtu po bilem rohliku s vajickovou pomazankou.Dneska zase na obed pizzu.Proste se strasne stydim a nevim co s tim :( Proste jsem se dostala do zrave nalady a je konec :( Jinak ja teda ani neodolavam,tak jako ty te vaze,ja se vazim kazdy vecer v nocni kosili nez jdu spat.Jinak doufam,ze vam to jde mnohem lepe a zitra u vas bude pokrok,kdyz u me to teda dopada takhle :(
P.S.: ani mi nepomohlo,to co pomaha tobe ---- "co jim v patek napisu" :(
Předchozí