| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kila dolů

Ahojky děvčat,
ufff....tak to byl teda týden, kolegyně v nemocnici já na vše v práci sam s kolegem a mohli jsme se po....takže co vám mám povídat,,,,ráno dorazím do práce a nezastavím se dřív jak v 17 - 18 hod...vypiju stěží 1 skleničku vody....oběd zůstává v lednici na další den...večer přijdu domů, umírám hlady a na co se podívám to bych sežrala.....a takhle to bylo celý týden...dneska jsem vyhazovala obědy za celý týden do koše....takže dámy mé výsledky tento týden jsou takové, že jsem sice nepřibrala ani kilo, ale neshodila ani deko.....a to budu v práci sama asi i příští týden takže netuším jak to se mnou dopadne.....večer přijdu domů tak vyflusnutá, že se nedokopu ani na rotoped!!! Tento týden snad byly erupce na slunci nebo co!!!!
A teď došel kolega z obchodu a donesl si krásné křupavé čerstvé pletýnky z bílého pečiva...no není to na zabití??? No nic jdu si dát tu rybu se zeleninou co jsem si připravila na dnešek ať aspoň tu nevyhodím!!!!
Krásný víkend a svátky a v úterý se tady doufám zas sejdeme a ve zdraví!!!
PS: Já mám taky před měsíčkama a přesně jak říkáte...i já se na ně vymlouvám když držím v jedné ruce čokoládu a v druhé brambůrky!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.