| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Okresní nemocnice

Taky přispěju svou troškou do mlýna.V H.B. jsem rodila v listopadu 2005.Do porodnice jsem nastupovala ve čtvrtek,malýho jsem 9 dní přenášela,s apsolutním klidem,vyrovnaností,a spoustou informací.Partner mě doprovázel na všechna vstupní vyšetření.V poledne mě poslali na oxitocinový test,on si šel zakouřit,a tady to začalo...Poslouchala jsem srdíčko mýho miláčka a najednou byla frkvence čím dál slabší.Volala jsem sestru a za chvíli tam byly další tři doktoři a dvě sestry,nasadili mi kyslíkovou masku,zastavyli kapačku,šeptali si ...Nejhorší pro mě na tom byl fakt,že se nikdo neobtěžoval mi říct co se děje!Slzy se mi kouleli po tvářích,a nikdo neřek ani slovo,jen se pořád dohadovali jestli mám jít na císaře,nebo jestli počkají.Po 15 minutách mě doktor sprdl"co tady řvete" a odešel.Až potom za mnou přišel jinej doktor,uklidnil mě,že se to prostě jen malýmu nelíbilo,ale že mi radši vyvolají porod,zavedl do mě tabletku na dozrání porodních cest a vyvolání vztahu.vynutila jsem si partnera na pokoj i přes noc.Porod se mi nerozbíhal ani v noci,tak jsem ráno dostala další tabletku.Konečně se všechno rozběhlo,na klistýr se mě nikdo neptal-žádnej jsem nedostala,poctivě jsem masírovala hráz-nastřihli mě.V pátek navečer(po28 hodinách) se mi narodil krásnej chlapeček.První noc jsem nebyla schopná se o malýho postarat,tak mi ho donesli až ráno,prý celou noc spal.Druhou a třetí noc mi celou proplakal a nikoho to nezajímalo.Když jsem se ptala sestry,jak mu mám pomoct,tak na mě houkla"nijak,miminka prostě brečí".Měla jsem tu smůlu,že jsem rodila na výkend,a přednášky jsou ve všední den.Noc z pondělí na úterý jsem taky skoro prochodila,pak přišla sestřička,udělala mimčům masáž,strčila jim trubičku do zadečku(plakali všechna 4 mimina na pokoji)a pak mi řekla,že kdyby brečel moc dlouho ať jí ho donesu,abych se mohla vyspat!Jak jsem jí byla vděčná,za tu lickost a vlídnost.Nikdo nám neřekl že tahle možnost tu je běžná.Vím že je to o lidech a já měla na ně smůlu.V úterý jsem doktora ukecala a byla jsem propuštěná.Martínkovi bude 6 měsíců,je to šikulka,v nocim se mi budí maximálně 2x.Přeji všem nastávajícím maminkám hodně štěstí,zdraví a pohody hlavně štěstí na lidičky kolem Vás.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.