Syn Alex se narodil v červnu 2003 v kolínské porodnici. Po všech stránkách jsme byli spokojeni.Od počátku byli všichni velmi milí a vstřícní, ve všem,co se může podrobit diskuzi, mi porodní asistentka po příjezdu do nemocnice dala na výběr - oholení ano či ne, klystýr, Yal,nástřih hráze atd. Díky balonu,teplé sprše a možnosti chodit byly porodní bolesti snesitelné. Velmi příjemný a profesionální přístup MuDr. Novodvorského mi také porod velmi usnadnil. Manžela mi personál přivolal na porodní sál, kde jsem stále měla k dispozici na mé přání balon.Na stole, kde v poloze polosed se Alex narodil, jsme strávila necelých deset minut. Pro ilustraci už za čtvrt hodiny jsme spolu s manželem ze přímo sálu obvolávali rodinu a známé.
I další péče byla moc fajn. Sestřičky na novorozeneckém byly moc hodné.
Pomohly kdykoliv a s čimkoliv. Nějak jsme nemohli najít správnou cestu ke kojení z levého prsu,bez jejich pomoci bychom to asi nezvládli.Manžel i ostatní návštěvy nás mohli vidět kdykoliv, to je taky skvělé, že nejsou stanovené hodiny. A tak spolu se spokojeným miminkem jsme odcházeli s porodnice 4 den po porodu. Narození Alexe byl pro mne příjemný zážitek, a to mám možnost srovnání. Před 11 lety se mi v kutnohorské nemocnici narodil starší syn a věřte, že druhé miminko jsem dost dlouho zvažovala.Kolínskou porodnici můžu opravdu jen doporučit.
Předchozí