Ahoj všechny nastávající maminky, rodila jsem ve varské nemocnici začátkem dubna, musím říct, že porod byl velmi rychlý, porodní asistentky a lékař velmi příjemní,. A možná i proto, že to "celé" od příjezdu do nemocnice do narození děťátka trvalo tři hodiny, nemám na svůj první porod nepříjemné zážitky...Na oddělení šestinedělí se chovali velmi příjemně, sestřičky i lékaři byli dost ochotní, zvlášť staniční sestra působila velmi příjemným dojmem...Nepříjemný pocit jsem měla ale ze sestřiček z dětského oddělení, nechovaly se zrovna příjemně a mile... Někdy byly na nás maminky, prvorodičky, velmi hrubé a neomalené...A to navíc v době těsně po porodu, kdy je snad každá žena plačtivá a taková citlivější...Musím se přiznat, že ony sestřičky rozbrečely i mě, ačkoliv jsme měli v termínu narozené dítě , navíc zcela v pořádku. Üž kvůli nim jsem za každou cenu chtěla jít domů a uspořádat si věci s miminkem podle sebe....Nicméně porod ve varské nemocnici má v kraji jednu výhodu, je zde dětská JIP, porodní sály jsou nové a přístup porodních asistentek a doktorů výborný.
Předchozí