Ahoj Mirko,
s Podolím jsem opravdu moc spokojená. Nevím, jestli to bylo tím, že jsem tam týden před termínem ležela, nebo že zrovna nebylo moc rodiček, ale manžela jsem měla u sebe už od první chvilky, kdy mi porod vyvolávali - dali nám k dispozici porodní pokoj, kde je postel u monitoru (i s peřinama, což jsem byla ráda, protože mi byla dost zima), a samotná porodní postel a na druhé straně od lehátka přebalovací pultík, kde rovnou mimčo ošetří, takže ho máš stále na očích :). Z této místnosti, která byla mimochodem moc hezky vymalovaná na žluto a okna vedla na Vyšehrad, takže mezi kontrakcemi se můžeš i kochat výhledem :)), vedou dveře do malinkaté místnůstky, odkud jsou dvoje dveře na WC a sprchu. Všechno je jen pro vás z manželem a podotýkám, že fakt čistý a příjemný prostředí. Já měla štěstí na porodní astistentku, která byla sice dost mladičká, ale tak výborná.... Je k dispozici míč, madrace nebo masážní stroječek - který jsme s manželem dost upotřebili, protože jsem měla křížové bolesti. Pokud to shrnu, další dítě bych chtěla přivést na svět jedině tady. Jestli budeš mít ještě nějaké otázky, tak klidně napiš, ráda Ti odpovím.
Petra a Terka
Předchozí