Po šesti letech čekam své druhé dítě a tak se rozhoduji kde rodit.sve první dítě jsem rodila u mudr.sadílka.chodila jsem k němu po celou dobu těhotenství a nikdy sem si na něj nemohla stěžovat,byl vždycky v pohodě.zato porod stál za to.objevili se docela velké komplikace,sam pan doktor z toho byl určitě přepadlí,ale pak sem se dozvěděla že za to mohl on sam.během těhotenství nepoznal určité nesrovnalosti,které vyplavali na povrch až u porodu.naš syn na tom nebyl moc dobře,nasledkem toho všeho byl převoz syna do prahy,nutná operace,cvičení vojtovi metody....atd a samozřejmě do dneška lítáme po doktorech na pravidelné kontroly.po porodu když sem se ptala p.doktora co se vůbec děje,tak mi jen odpověděl že mi pak řeknou.asi 3 neděle jsem se nemohla pořádně posadit,modřinu jsem měla pomalu do půl stehna.proto sem se docela hodně dlouho rozhodovala zda po téhle zkušenosti vůbec mít druhé dítě.už je na cestě a tak pečlivě zvažuji kde a u koho chci rodit,ale jedno vím jistě,sadílek to 100% NEBUDE!!!!!!!!!!!!
Předchozí