Na tuto porodnici do smrti nezapomenu a snad v ní nebudu už muset rodit. Rodila jsem v únoru2003 prvorozeného syna. Ve sprše otevřené okno,žádná zástěna,vyšetření za plentou,kterou se personál neobtěžoval zatáhnout.Monitor v sedě u otevřeného okna župan zakázán deka koukala ze skříně,ale podle zdělení sestry deku neměli a když jsem si dovolila poznamenat,že pěkně kecá tak se na mě utrhla,že tu není od toho,aby zavřela okno a podala mi deku. Sama okno před tím otevřela. Pořádně jsem nastydla a k tomu mi vyletěl tlak manžela u mne nenechali a poslali ho domů ve 2.30 mě přivezl v 6.00ho poslali domů(12km) a za hodinu ho volali zpět. naštěstí přijel včas a s předstihem Kluk se narodil až podeváté. Ale k některým maminkám to manžel nestihl.Bylo dost stížností. Moje kamarádka má zase špatnou zkušenost s neonatologií na šestinedělí. Měla málo mléka a oni malou nepřikrmily. dva dny brečela hlady než přišly ochotnější sestry.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.