Ahoj, je mi 28 a před několika týdny jsem prodělala mononukleózu. Po vysokých horečkách (ale ještě před podáním antibiotik) jsem se začala osypávat po celém těle, jakmile jsem vyrazila ven na kontrolu. Teď už jsem dávno po nemoci a pokaždé, když jsem venku, objeví se mi tak po půl hodině červené skvrny po těle. Když je zima, je to horší. Prášky proti alergii nezabírají. Nemáte s tím někdo zkušenost? Díky za pomoc, Janka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.