Díky za odpověď, aspon trochu si mě uklidnila, začla jsem si na to dávat větší pozor a vážně jim po malých kouskách a chodím dost na procházky a tak, tak je to snad o něco lepší. Vyděsilo mě jak všude píšou jak už mám mít větší chut na jídlo a tak a to se rozhodně neděje, ale každý je jiný, to je poznat opravdu ze všech těchhle diskuzí. Sice jsem zase pořád nic nepřibrala, ale bříško je už celkem hezky vidět (obzvlášt večer, ale už to není tak děsný), příští týden jdu k doktorovi, tak snad mě i on trochu uklidní. Nechci nic zanedbat nebo tak. Moc se těším. Díky
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.