I já bych ráda přispěla svým článkem za účelem poděkování vyškovské porodnici, která je opravdu skvělá a profesionální.
Již v průběhu těhotenství jsem se po přečtení článků na internetu rozhodla pro tuto porodnici a také jsem ji navštívila. Byla jsem mile překvapena, jak s přístupem pana doktora, tak s vybavením porodnice. Dále jsem dojížděla na potřebné kontroly a poté v ten velký den "D".
Celičký porod proběhl úplně bezvadně, porodní asistentka Soňa i pan doktor byli skvělý, dokázali poradit i pomoci v průběhu porodu. Odzkoušeli jsme pobyt na balonu, žíněnce a ve vaně a dále na speciálním křesle, které vlastní pouze Vyškovská nemocnice. Dále bych chtěla všem maminkám vřele doporučit přítomnost manžela při porodu, opravdu je to příjemné a hlavně ten krásné pocit z narození miminka si můžou oba dva hned vychutnat.
Svůj pobyt v porodnici jsem si prožila v nadstandartním pokoji, který byl opravdu značka Luxus a bylo to bezva. Mile mě překvapil přístup personálu, který se několikrát denně chodil ptát, zdali něco nepotřebujeme.
Na závěr bych proto chtěla vřele všem ostatním maminkám doporučit vyškovskou porodnici, která je opravdu velice kvalitní porodnicí, prostředí je zde velmiá příjemné a hlavné mají velké pochopení pro své pacientky.
Tímto tedy děkuji celému porodnickému týmu, byli jste skvělý a jen tak dále.
S pozdravem
Irena
Předchozí