Miško, měla jsem kosmetický salon,prováděla jsem kosmetické procedůry a odtraňovala jsem i milia,takže jsem to psala z vlastní zkušenosti.U kosmetičky se to dá odstranit,je to bežné a provádí se to normálně.Je pravda,že kosmetička to musí umět odstranit,když píchně hlouběji milia neodstraní a objeví se kapička krve.Záleží na Terezce komu věří a kam půjde.Mně by zase nenapadlo s takovou "prkotinou" chodit na kožní.U kosmetičky se spojí příjemné s užitečným,celá procedúra je velice příjemná a žena si tam odpočine.S masáží trvá přibližně 1,5 hod. bez masáže 1 hod.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.