Zdravím všechny rodiče.Jak se bude jmenovat?Nejčastější otázka všech našich známích.U prvního dítěte jsem holčičí vybírala sama a měla jsem jasno hned od začátku.Chtěla jsem Noemi,ale manžel byl proti a tak jsem zvolila EMMU.Když nám paní doktorka sdělila ve 30.týdnu-dřív se nám potvůrka neukázal,že je to chlap,začal můj manžel vymýšlet nevymyslitelné jména.nakonec jsme udělali kompromis adali jména dvě.Takže náš syn se jmenuje Vojtěch Hugo.jedna babička slaví Vojtěcha,druhá je pyšná na Huga.Synek slyší na obě jména,nemá s tím žádný problém.A vzhledem k tomu,že se jméno Vojtěch stává velmi populární,tak ho oslovujeme čím dál častěji Hugíno.Ale peripetie se jménem neskončili vzhledem k mému těhotenství vymýšlíme opět.Už nechci klasiku,po zkušenostech ,kdy zavoláte Vojto a na písku se otočí 4 chlapečci.Takže to vypadá,že kluk bude Cyril a ta Emma asi zůstává.kdybyste věděli o zajímavých jménech dejte mi tip.děkuji.mí známí mají chlapečky:Prokopa,Jáchyma,Jonáše,Huberta.skvělá jména-skvělí kluci.
Předchozí