Bylo 20.10.2004 kdyz jsem prijela do porodnice v J.H. porodit moji holcicku.Bylo to tezke obdobi,protoze otec nas opustil a ja se to bala vsem rict,proc zrovna ja a musim byt na vsechno sama:-(.Sestricky byly strasne hodne,porad me drzely za ruku a rikaly nebojte maminko uz to nebude dlouho trvat a budete mit miminko v naruci.V 17.00 nam pomohla hodna doktorka Novotna na svet a Leontinka se narodila s vahou 2,5 kg a 45 cm,byl to nejkrasnejsi okamzik v mem zivote a pres ty strasne bolesti jsme to vsechno zvladly a byla jsem strasne stastna ze Lelinka je zdrava.Nemuzu si na nic stezovat byla jsem tak strasne stastna ze jsem si ty chybicky ani neuvedomovala.Cele 4 dny jsme meli navstevu za navstevou a sestricky nam je ochotne tolerovaly.Chtela bych tak moc podekovat pani doktorce Novotne a vsem sestrickam co me tam osetrovaly cely 1,5 mesice pred porodem.A vsem maminkam drzim palce at vse zvladnou a tem co na to jsou sami fandim,protoze sama jsem si to prosla a neni to lehke obdobi.Ted uz mame noveho tatinka a jsme stastna rodinka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.