Taky já jsem byla rozhodnutá pro porod ve Vrchlabí. Bohužel můj manžel striktně odmítl jet se mnou cca 2 hodiny do porodnice, takže jsem rodila u nás (když to beru zpětně - stihli bychom to úplně v pohodě). Nebylo to špatné, ale pro další porod jsem zatím rozhodnutá pro Vrchlabí. A tak by mě taky zajímalo, jak jste to udělali s přihlášením na kurzy, prohlídkami, ubytováním (přeci jen tam žena stráví týden), starším sourozencem atd.) Díky
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.