No tak s tím bydlením jsi mi teď udělala takovou velikou radost žeani nevíš, bydlíme dost blbě, na vesnici v obecním bytě těsně mezi silnicí 1.třídy a stavějící se dálnicí :-(((((( a o bytě jsem si nikdy nemyslela že je pro někoho hezkej moc moc díky :-)
No je pravda že Domí jak vidí tátu tak zapomene že má mámu ;-) on je hrozně málo doma a tak asi proto :-)
Kačka jojo je samej kluk až to musím trochu brzdit páč by nedělala nic jinýho než SMS, ICQ , ve škole , venku samý kluci a škola ať si trhne a to by nešlo ;-) a tak jí motivuju že ti kluci co s nimi je mají super známky a kdyby ona měla trojky ani o ní nezakopnou ;-))) je to samo hovadina, ale snad mi uvěřila :-) No a taky samozřejmně ví že na to má aby měla dobrý známky a tak se učí i když je to takovej opruz :-)))
Katka Domísku i hlídá když jedeme třeba na nákup, no ale ona je Domča větší než Váš drobek to je něco jinýho když bylo Domce 9 měsíců nenechala bych je doma samotný ani omylem :-)
Mrknu na vaše fotečky až někdy bude víc čásku protože čekám že se mi malá každou chvíli probudí :-)
To je dobrý že jste všichni v květnu narozený :-))) jak to děláte ? :-) teda skoro všichni :-)
A můžu vědět kolik Ti je ? Jestli jsi to psala tak promiň že jsem slepá :-) Mě je 34 :-(((
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.