Kaci, neříkám, že bylo všechno špatné, možná je pravda, ža jsem chytla i špatnou směnu.Nechtěla jsem Vítkovice uvádět jako odstrašující příklad- koneckonců nikdo mi tam hlavu neutrhl, jenom si nemyslím, že je tam všechno ke chválení.Malý měl apgar skore 10,10,10, sice nekřičel, ale sestry říkaly, že je naprosto v pohodě, takže nevidím důvod, proč ho odnesly. S každou nemocnicí je to jiné, moje kamarádka byla na třeba na Fifejdách třikrát - poprvé před deseti lety to bylo strašné, chování k ní jako ke svobodné matce přímo odstrašující. Podruhé jí v pátém měsíci zemřelo miminko a lékař jí tuhle příšernou zprávu "citlivě" sdělil slovy: Takže maminko, tady jsou ručičky, nožičky ,hlava ... no a tady je srdce, které jak vidíte sama nebije, takže jdete na potrat. O tom , že po potratu strávila dva dny na pokoji s maminkami a novorozenci! je hrůza mluvit. Ale přesto tam jela rodit potřetí( což nechápu) a říkala , že byli všichni naprosto úžasní, hodní,byla nadšená. Takže žádné mamince neříkám ať nejde rodit do Vítkovic.
Předchozí