| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Okresní nemocnice Tábor

Tak jsem rodila dvakrát v Táborské nemocnici.Poprvé v roce 2002 a podruhe v roce 2003 a musím říct že za ten rok se to tam změnilo k dobrému asi o 70%.Nejlepší byla asi porodní stolice a vířivka kterou jsem si dopřála a musím říct že mi neuvěřitelně pomohla.První porod byl rizikový aniž by jsme to já věděla jelikož jsem rodila poprvé myslela jsme si že je to úpně normální porod.Porodní asistentka byla skvělá.Ovšem já jsem to ve své situaci moc neocenila.Těsně před narozením dcery kdy jsem už byla na sále skončil nejaký hokejový zápas(myslím že nějaké mistrovství)a skončil špatně pro Č.R. řekl pan doktor Svoboda že když to nevyhráli oni tak to vyhrajeme aspoň my a vyhráli jsme.Narodila se nám holčička.Když se narodil chlapeček a právě ho vytáhli tak nám řekli že je to holčicka i když všichni na sále věděli že chceme chlapečka.Byli jsme zklamaní.Dnes vím ze i kdyby to byla druhá holčička tak by jsem byla stejně štastná jako jsem byla když porodní asistentka řekla že si z nás dělá srandu.Dekuji lékařům,sestrám,porodním asistentkám a hlavně panu primářovi Holubovi který mě zbavil nepříjemného ostychu z gynekologů.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.