No fakt jsem naštvaná že se nedokážu ovládat.Jak snadné je přibrat a jak těžké je hubnout.Já to nechápu.Když jsem byla hodně mladá tak jsem tolik jedla i sladkého a nic a teď když se podívám na jídlo a to bych řekla že se nepřecpávám tak to leze nahoru.Je tedy fakt že jsem kdysi hodně sportovala ale teď taky nezahálím.Opravdu je třeba naučit se správně stravovat a přesně jak jsem dnes četla máme se projíst až ke štíhlosti a to vyvaženou a pravidelnou stravou a jak já stále říkám všeho s mírou.Vím vše a neumím to realizovat.Snad mi ten mozek už zapne abych už šla správným směrem.Pěkný prodlužený víkend přeji všem a držím palečky.(A NEPEČU KAŠLU NA NĚ)jana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.