Ahoj, já se v prvním těhu také mazala od začátku a poctivě, přesto kromě břicha se mi strie udělaly všude - na prsou, hýždích, bocích i stehnech. Nejdříve byly fialové, postupem času vybledly. Ale nezmizí nikdy. Nyní se mi jen opět roztahují, zviditelňují, nové se už nedělají... Zato moje mamka má pět dětí, péče o kůži veškerá žádná a nemá ani strie ani celulitidu. No kde je nějaká spravedlnost? :-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.