| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Gynekologicko-porodnická klinika, 1. LF UK a VFN

Zdravim vsechny nastavajici maminky a prikladam par tipu pro porod u Apolinare.
Pokud by nektera z vas mela zajem darovat pupecnikovou krev, tak to musite nahlasit sama pri navsteve poradny.
Alespon ja mela tu zkusenost, ze se mne na to nikdo neptal, i kdyz maji letacek u vchodu. Ja na to bohuzel pokazde zapomnela.
Kdyz uz jsem si to napsala, ze se zeptam pri dalsi poradne, tak uz nebyl cas, porodila jsem driv.
Pri prijmu jsem to nabizela, ale rekli mi, ze je to treba hlasit driv, protoze se na to delaji nejake krevni testy.
Take pokud chcete epidural, musite to nahlasit uz v poradne (kde se mne na to taky nikdo neptal), ja si o to zazadala pri prijmu, ale zase bylo "pozde", sice mi vzali krev, protoze na epidural se take delaji testy, ale nakonec ho u mne nebylo treba, protoze porod sel velmi rychle.
Pokud cekate prvni miminko, takze nevite, jak vam pujde kojeni, vezmete si s sebou kosicky na kojeni, prodavaji se v lekarne, nebo zdravotnickych potrebach. Pri malych nebo vpacenych bradavkach to dost pomaha. Take si poridte jeste pred porodem "jednorazove" kalhotky, k dostani v lekarne nebo zdravotnickych potrebach, ocenite je po porodu, kdy nosite vlozky a zaroven musite "vetrat", co s normalnimi kalhotkami nejde.
Preju vsem u porodu hodne pohody, prijemny personal (jaky jsem mela ja) a zdrava miminka.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.