Dobrý den maminky,můj den d je už za mnou,a jaký byl?Přenášela jsem 5 dní a den před porodem jsem měla celý den bolesti v podbříšku a bolesti v zádech.Samozdřejmě jsem se na porod těšila tak jsem střídala horkou vanu a masáž bradavek s posledníma přípravama bytu,uklidit ,uvařit.Odešla mi hlenová zátka takový malý hnědý flíček tak jsem si říkala to bude už brzo.Druhý den ráno mi už nic nebylo byla jsem zklamaná ale na vložce byl světlý výtok a protože jsem jela do prahy na monitor tak jsem si říkala že se v ordinaci zaptám jestli to není plodová voda.Ve vlaku bylo vše v pohodě, na monitoru mimi zase spalo takže nic moc křivka.A když jsem sestřičce dala otestovat výtok na vložce a ukázalo se že jde o plodovou vodu to už jsem věděla že domů nepojedu že to začalo.Paní dr.mě vyšetřila a při tom mi praskla voda byla zakalená!Poslali mě hned na příjem ještě jsem stihla zavolat příteli ať příjde hned že jdu na sál.Po sepsání příjmu mě znova vyš.doktor to už ze mě tekla zelená voda měla jsem strach ale miminku se dařilona monitoru dobře to mě trochu uklidnilo.Po půl hod.porodní přípravy to už byly kontrakce dost silné mě uložili na porodní box zavolali přítele a hned jsem byla klidnější.Miminko muselo rychle ven tak mi porod urychlovali čípkama,oxitocinem a epidurálem.Za 3 hod byl venku náš krásný syn, přítel to ustál a byly jsme móc hepy.Bohužel jsem byla potrhaná takže šití bylo dost hrozné , ale přítel držel syna v náručí a moc mi tím pomohl že tam byl.Všechno dopadlo dobře,v porodnici jsem využila kruh,jinak se to musí přežít a těšit se domů.Bohužel to nebylo vše skřípnul se mi křížo-kyčelní nerv hrozná bolest ještě tak na 14 dní po porodu.Vydržela jsem to všechno a Vy to vydržíte taky.Radost a lék na všechno je Vaše dítě a hrdost na sebe samu.Chtěla bych poděkovat týmu sester a doktorů v porodnice u Apolináře.Všem přeji sílu a zdravá miminka!!!!!!
Předchozí