Včera jsem se vrátila z porodnice v Neratovicích, takľe mám opravdu čerstvé zkuąenosti ;o) začnu tím, celé těhotenství jsem proseděla u netu a dávala jsem si práci s výběrem porodnice, nakonec zvítězilo Podolí, kde jsem se i zaregistrovala, absolvovala tam kurz a zaľila jednu poradnu, která teda nebyla nic moc :-( asi díky tomu, ľe tam toho mají dost a je to tam jako na běľícím páse...
Na monitory jsem chodila ke své DR. a s tou jsem se domluvila z více důvodů na vyvolávaném porodu právě v Neratovicich. Tady si můľete domluvit porod s konkrétním pordníkem, který vám vyhovuje, a» uľ z Neraovic, nebo odjinud. Byla jsem se kaľdopádně podívat v Almedě, vrchní sestra je moc fine, vąe mi vysvětlila, prohlídka byla od A do Z, tj. pokoje, baby box, operační sál, por. sál, nadstandart, no zkrátka mě to opravdu chytlo. Moje dr. mě dělala monitory aľ do dne D, kdy jsem nastoupila v Nera. Měla jsem zamluvený nadstandart, to bylo moc fine, jelikoľ dvy dny trvalo jen vyvolávání. Takľe manľel u mě mohly být jak dlouho chtěl, návątěvy neomezeny... jídlo si myslím, ľe na nemocnici bylo sluąné! Teplé večeře, svačiny, jídlo mi donesly a já si ho mohla sníst kdy jsem chtěla, ľádný stres. Porod mi začal prasknutím vody a od toho momentu kontrakcema, to bylo brzy ráno a nakonec jsem porodila v deset večer. Je tady super, ľe máte k dispozici velkou koupelnu s masáľní spchou, vanou, ta mi moooc pomohla! Klystýr trval pár minut a nic to není, oholená jsme byla z domova, takľe pohoda ;o) Také jsem měla epidurál na přání, píchal mi ho přímo primář, a díky němu jsem to vąe zvládla ;o) Co mi moc vyhovovalo to, bylo to, ľe jsem rodila v podstatě při malé lampičce, ľádné děsivé reflektory atd. Moje dr. byl naprosto úľasná, sestra milá a vąichni byli moc fine. Dr. mě nechtěla ani nastřihávat, ale já uľ neměla sílu :o( takľe mám jeden steh a uľ druhý den jsem se mohla v podstatě posadit! I kdyľ jsem to měla dlouhé, od 4,38-22,09, tak můľu konstatovat, ľe jsem to zvládla na jedničku díky mojí dr. a celému personálu. Nikdo na mě nebyl zlý nebo protivný!!! Takľe tímto děkuji celému personálu nemocnice, díky vám mám na porod právě u vás bezvadné vzpomínky a krásného chlapečka Tadeáąe (*1.5., 22.09, 3680g, 52cm)
Předchozí