Tak se mi potvrdilo, že pokud vše jde tak, jak má, zdá se i porod, sestry, doktoři a prostředí na jedničku. V Hradišti jsem rodila podruhé a musím říct že až na jednoho nejmenovaného mírně necitlivého doktora:( jsem byla strašně spokojená (taky mi bolesti trvaly jen tři hodiny). Zvláště milé byly sestřičky na porodním (sestřička Tyllichová a porodní asistentka, která pomáhala malé na svět). I když se nás na sále ten den vystřídalo zhruba šest, na přístupu personálu to nebylo poznat. Tímto všem děkuji. Teda děkujeme. Lenka+Verunka+Anička
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.