Paní Burešová, po přečtení vaší odpovědi musím také reagovat. Já věřím, že je personál z olomoucké porodnice schopný odepsat tak, jak odepsal. Když jsem vykonávala praxi na porodním sálem, několikrát jsem se setkala s tím, že personál mezi sebou hanil rodičky, mluvil o nich krajně neslušně a na přímo k nim se choval naprosto neprofesionálně. Také jsem byla svědkem toho, jak lékař sestrám předčítal negaivní příspěvky z těchto stránek a pak se jim bujaře smáli přes celé oddělení. Asi nejsou schopni se nad sebou zamyslet a snažit se o nápravu. Závěrem, všichni tam nejsou stejní, ale špína padá na všechny.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.