Rodila jsem ve Zline v lednu 2006.Porod nastesti probihal rychle,na prijmu me neprijemne vysetrila dr.Henclova,PA( cerne kratke vlasy) byla sice hodna,ale asi toho meli moc,takze misto toho aby me nekdo sel vysetrit,tak me poslali do sprchy(uz jsem mela pocit na tlaceni).Pak pritel dr. malem dotahl a zjistili ze uz vlastne rodim.Nestihali nic.Nastesti jsem tam rodila jen 3hodiny.Siti uz bylo v pohode,akorat mi to pry hodne utahli.Ale informovanost o porodu fakt nulova.Ani me nerodila dr. na sestinedeli jsem lezela v 3.patre.Detske sestricky byly takove mladsi ale moc hodne,kdykoliv jsem potrebovala poradit prisly,poradily,prilozily.Zenske sestry az na jednu starsi taky sli.Stravu kojici matky si ale predstavuji jinak. Je pravda ze vse tam slo jak na bezicim pase.Ale rodila jsem prvne tak nevim jak to chodi v jinych porodnicich. Ty 4.dny se daly vydrzet a doma je vzdy nejlip:o)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.