to koupání na sesterně je zcela záměrně. já když se byla v porodnici v lednu 05 dívat tak je akorát odstraňovali.
na sesterně se koupe proto, aby každá maminka byla pod dohledem sestry, aby jí sestra pomohla a poradila když maminka neví a aby maminky pak neříkaly, že jim ani sestřičky neukázaly, jak se miminka koupou. s tou váhou sice máš trochu pravdu, ale takhle je to pro sestřičky kontola neustále před očima a když se jim něco nezdá tak ti připomenou, poradí.
myslím že tohle je správné.
a připojuji se ke katce a lusíkovi.
rodil mě dr sadílek a taky moc výřečný, usměvavý a milý nebyl. přišel a viděl mě vlastně až na sále, asi 30min před narozením vojty.
ale zase trochu byli pak komplikace s ozvami a jen si pamatuji jak pronesl sestřičce že jestli nepůjde ven teď tak že vezme kleště.
na šití mi nástřih sice opíchl, ale nečekal až inj začne zabírat, a šití mě fakt bolelo, a málem teda přišel o zuby.
no, ale hlavně že mám zdravého vojtíška který mi dělá radost.
dr sadílek po porodu hned odešel a viděla jsem ho snad jen u vizity.
tak je fakt že na žádné vtípky nebyl čas, ale nějak jsem z něj vycítila že to není to pravé ořechové. sedět jsem taky mohla až po 3nedělích a když jsem se po 6ti nedělích odvážila vzít zrcátko, myslela jsem si že už nikdy nebudeme mít s manželem intimnosti. modřinu jsem měla taky na vnitřní straně stehna a nemohla jsem v porodnici ani chodit.
taky jsem pak byla pečená vařená na gyndě, teploty a sezení na kruhu :-)))
jestli to byla ale práce dr sadílka nebo ne, to neposoudím. třeba to byla souhra jiných okolností.
Předchozí