| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice České Budějovice

do nemocnice v ČB jsem nastupovala v září 2005 7 týdnů před termínem porodu, důvodem byla těhotenská cukrovka-léčená injekcemi inzulinu a poslední dobou dost vysoký tlak. A stejně jako mnohé z vás jsem si hledala na internetu s velkým předstihem jaké jsou ohlasy na porodnice, které pro mě přicházely v úvahu (Pelhřimov, HB a Tábor) a vyhrála u mě pelhřimovská. Když mi můj gynekolog oznámil, ať počítám s porodem v ČB, protože jsem tam tou dobou dojížděla na pravidelné kontroly k paní doktorce "cukrovkové" a já si zase pročítala ohlasy na českobudějovickou porodnici--které byly většinou spíš odrazující, tak jsem byla hodně nešťastná z toho co mě tam asi čeká. Přesto, že jsem jak říká můj chlap pěkně "hysterčila", že tam nechci a že jsem našla skoro samé špatné reference na internetu, musím říct, že moje hodnocení je kladné a jsem moc ráda, že jsem tam byla. Nastoupila jsem na oddělení rizikového těhotenství a přístup sestřiček byl vynikající, samé příjemné ženské, péče skvělá.
Můj pobyt, který měl být tak 8-9 týdnů se díky předčasnému porodu císařským řezem scvrknul na 16 dní. Malá se narodila o šest týdnů dřív. Tak jsem si stihla projít oddělení rizikového těhotenství, JIP, šestinedělí a neonatologické odd. Na JIP malinko chladnější (ale profesionální) přístup než na ostatních odděleních, ale všude jsou jen lidi a nutno si přiznat, nebyla jsem na dovolené, ale v nemocnici. Tak posuzuji i stravu.
Moje zkušenost, tedy je taková, že pokud je těhotenství i porod i mimís v naprostém pořádku, tak má smysl si někde něco vybírat, ale v případě mém i všech těch maminek a miminek, které jsem za tu dobu potkala, je tohle špekulování o ničem. K čemu mi bude masážní vana, barevný pokoj, výborná večeře nebo milion úsměvů od sestřiček, když já a nebo moje dítě nebudeme schopni přežít. A to myslím naprosto doslova, protože u mě proběhla těžká preeklampsie a myslím, že být tou dobou ještě doma, tak asi závažnost mého stavu neodhadnu a je tedy klidně možné, že bych o své vytoužené a milované dítě přišla. Takže já bych tímto chtěla poděkovat za vše co pro mě a mou dcerku sestřičky a lékaři v českobudějovické porodnici udělali a vzkázat maminkám, které tam půjdou, že se tam o vás určitě dobře postarají. Helena - Pelhřimov.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.