Ahojte všichni, k cirkusům mám jako mnoho dalších velkou antipatii, ale stejně jsem udělala kompromis a po nátlaku okolí jsem se svou skoro 3letou dcerou do cirkusu šla. Děti byly samozřejmě nadšené úplně všechny. Byl to malý cirkus Prince se několika málo zvířaty,které vypadaly v dobré kondici a spokojené. Ale jen málokdo z nás ve vzrušení z cirkusové atmosféry pozná jak je se zvířaty zacházeno během transportu nebo při drezůře. A jsou prokázány případy týrání zvířat a nucení vystupovat i nemocná zvířata. Proto bych volila spíš návštěvu kvalitního cirkusu - např.originál Berousek nebo cirkusu bez zvířat. Ale každý na to má asi svůj názor...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.