To buzení miminek na kojení, je spíše proto, aby se stimuloval často prs sáním a rychleji se mléko začalo tvořit.Já jsem mléko začala mít 3 den, ale právě kvůli úbytku váhy miminka mi nabízeli glukozku, jen takovou sladkou "vodičku". Mudr Řandovou jsem za její mamino měla naopak ráda :-)), s těmi pokoji souhlasím, na 4 pokojáku to není asi nic příjemnýho, přes den příbuzní a v noci miminka.Ale vždycky se dá s personálem domluvit, na obsazení uvolněného jiného pokoje. Alespoň mě takto vyšli vstříc a po jednom dni jsm dostala dvoulůžko (poprosila jsem por.asistentku Stáňu).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.