Přidat odpověď
Hlásím se a zdravíme všechny po té strašně dlouhé době!!! Přiznám se, že co jsem nastoupila do práce, už absolutně nestíhám sednout k počítači...
Máme se prima, Aninka už je fakt velká - no co vám budu povídat, ty rozumprdy máte doma taky. Chodili jsme na logopedii kvůli "r" a "ř", ale už to prý není třeba, "r" se naučila snad do dvou týdnů, "ř" teď nějak najednou také... Na druhou stranu je poslední dobou nějaká okňouraná, ale to podezřívám spíš vliv školky, že se tam naučila kňourat od některých holčiček a myslí si, že to je něco zajímavého... Já teda trochu rostu, ale snažím se vysvětlovat (no, vysvětlovat... od "umíš to říct i normálně?" až po "nekňourej!").
Teď trochu trnu jak budeme řešit školku o prázdninách, nechci ji dávat do té sběrné, tak snad se nám to nějak podaří pomocí tatínka (hlavně) a babičky (částečně) vyřešit. Manžel mě uklidňuje, že to bude v pohodě, tak se snažím být taky v pohodě. :o)
Co vy? Viděli jste se poslední dobou? Nebo taky honička? Co děti ve školce? Dělají i nějaké kroužky nebo zatím ne?
Zatím zdravím, věřím že se teď začnu objevovat zase trochu častěji...
Radka
Předchozí