Ahojte,
Ja som prave zacala na mimino intenzivnejsie mysliet po viac ako 3 mesiacoch nemyslenia. Aj to len preto, ze som hladala clanky o bazalnej teplote a dosla som az sem. Doteraz som si merala BT, krivka je fakt zaujimava. Nic som z toho nevedela vycitat (ale pravdepodobne to boli este dozvuky HA). Ziadne statistiky na mna neplatia. Jedine co plati je ze 14 dni pred MS mam ovulaciu (dufam, platilo to ked som brala HA), ale to vzdy zistim az ked dostanem „jahodkove“ dni :o). Tak som vsetko hodila za hlavu, prestala som sa sledovat. Zacala som sa intenzivne venovat sportu, chodit s partiou na rozne akcie a tak. Dokonca som bola v psychyckej pohode ako uz davno nie a nic. Nie ze by som to brala tragicky, ale fakt neviem co vlastne funguje. Tak teraz vyskusam tuto „prstikovu“ metodu a uvidim a bazalnu teplotu si budem merat odteraz poriadne, aby som sa aspon nieco o sebe dozvedela. Najhorsie je ze ked na to cely cas nemyslim, aj tak pri kazdej MS mi je trosku (fakt len trosku) smutno a rozmyslam o tom co by bolo keby som sa sledovala, myslela na to kedy treba „zamakat“. Tiez si vsak myslim ak mam mat babo, tak ho budem mat aj ked moze to byt este riadne dlha cesta. Ale vacsinou plati co si oddres (nemyslim fyzicky, aj ked v tomto pripade aj to treba :o), a je to este aj prijemne) z toho mas najvacsie potesenie. Takze vam vsetkym prajem prijemne „vyrabanie“ miminka. A dajte urcite vediet ked sa to podari.
Danka
Předchozí