Ahoj děvčata, tak jak dopadl víkend? No já jsem dala dolu 1 kg. V sobotu jsem posnídala cornflakes s mlékem a pak na oběd rýži ochucenou kari a k tomu šopák, večer už jen ovoce. A v neděli ráno vajíčka, na oběd kousek kuřete a večer upečené brambory s česnekem. A kilečko je dole. A dneska na snídani žitný rohlík s lososem a na oběd rýži se seitanem. A dneska mě padají kalhoty. Tak su zvědavá jak dlouho to vydržím!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.