Hele,nejsem ve škole abych tady psala podle toho jak se má,tak že buď laskavá a neber si mě a ani nějaká chytrá paní do tla...,taky nikomu nekontroluji jejich chyby a jak píší, je to spontání a to se mi na těch všech maminách líbí,ale vy dvě jsi na něco hrajete,tak už se opravdu postavte nohama na zem. Nemám čas si něco kontrolovat,prostě jsem odepsala a jak? je prostě moje věc. Já zřejmě narozdíl od Vás chodím do práce a neflákám se a nemám čas na opravování. Stydím se za Vás a né za sebe :-D,takovou vysazenost a cholerii opravdu nemá kde kdo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.