ahojky.jestli muzu poradit v zadnem pripade tam nechod rodit.prece si nechces zkazit zazitek tou hnusnou porodnici.ja tam bohuzel rodila.bylo mi 18.prvorodicka.na prijmu mi doktorka rekla ze nejsem v cirkuse.nechali me 19hod.na hekarne samotnou i pres noc.jedna sestra mi rekla ze sem tlusta krava.porad na me nekdo rval.te sestra mi po porodu vynadala ze tam delam bordel a ze si musim vse uklidit.v 1rano mi rekla ze mam jit spat.hodila po me tazku z vecma tak ze sem se roztrhla.znova na siti.ale detske sestry musim pochvalit.sou super.cele noci mi pomahaly z kojenim a vubec nenadavaly.takze ti doporucuji usti.ver mi je tom fakt hnusny.ale ted kdybych mela jit zase rodit tak na jus bych tam sla.a mohl by si to nekdo skusit me nazvat kravou.ted sem vdana a uz se nedam.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.