| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Oblíbenost českých jmen

Od mého dětství jsem byla ráda,že když na mne někdo zavolal,neotočilo se ještě několik dalších holčiček,ale jenom já.Možná proto to byl důvod,proč jsem našemu synovi chtěla dát také jméno originální.Ale na druhou stranu ne originalita za každou cenu.Napadl mne první Jáchym.No tak to bude Jáša a tím pádem Šašek a nic víc.Chtělo to více domácích podob a nic takového,za co by se mu všichni smáli.Taky jsem si přála jméno tvrdé,ale zároveň něžné.Zkrátka správně chlapské.Na konec jsme vybrali Ronald.Většina lidí zareagovala:"Jo jako Regan,co?" Ti méně informovaní si vzpomněli na psa.Zajímavé.A navíc nám po porodu došlo několik přání k narození Rolanda.Ale my jsme spokojeni a náš malý Ronýšek taky.Jiného Ronaldka z Česka zatím neznáme.Snad někoho inspirujeme a krásné jméno bude vybráno i jiným chlapečkům.Myslím,že jméno má být takovou ozdobou člověka.Takže všem radím,ať vyberou takové jméno,které se jim opravdu moc a moc líbí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.