Milí přispěvatelé, musím oponovat zveřejněným názorům na MUDra Ságu - alias Podolského řezníka. Rodila jsem u něj před 3mi lety své čtvrté dítě. Mohu tedy poměrně dobře srovnávat a musím říci, že porod s tímto lékařem byl pro nás zúčastněné příjemným zážitkem, který si rádi připomeneme. Doktor předvedl skvělou profesionální práci, dokonce jsme se v rámci možností i velmi dobře bavili. Poprvé jsem rodila v pohodě, klidu a bez nástřihu, všechen personál sálu byl milý a vstřícný. Brzy se mi narodí páté dítě a těším se, že mu na svět opět pomůže MUDr Sága. Pokud se dá Podolskému ústavu něco vytknout, je to špatná organizace prenatální péče a absence psychosociální podpory šestinedělek, zvláště pak na patologických novorozencích.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.