Ahoj,
asi to sem nepatri, ale rada bych se poradila s nekym zkusenejsim. Studuji v zahranici, navic ted mam zkouskovy, takze jakakoli navsteva doktora je jednak neprakticka a druhak stresujici, snazim se proto co nejvic veci resit na vlastni pest, no, ale zpet k problemu:
7. unora jsem po X mesicich uzivani vysadila HA (osobni a prakticke duvody). Menstruace prisla (stale jeste nastartovan cyklus z HA), ale co cert nechtel, 15. unora se stala nehoda a musela jsem si vzit Postinor. Ach jo. Po par dnech silnejsi spineni / slaba menstruace, no a pak jsem to dostala az 23.3. Od te doby jsem mela 2x chraneny styk (naposled cca 14.-16.4.) nehody se nekonaly, ale ehm nic neni na 100% :( ) a ted stale cekam na menstruaci jako na smilovani. Podbrisek napnuty, nevolno se mi taky kolikrat udela (to se mi ale dela i tak, nervy jsou nervy). Delala jsem si asi 5 (ach jo) testu GS (citlivost 50), naposledy vcera vecer, vsechno negativni.
Tak bych chtela vedet, zda jsem v tom (tehotenstvi by bylo krajne neprakticke), mam rozhazeny cyklus z hormonu nebo mi to proste vynechalo stresem, nebo... nevim co. Dneska si jeste koupim neco mistniho, i kdyz nejlevnejsi stejne citlive tycinky tady maji za 200,-...
Co myslite? Mela bych zajit i pres vsechny neprakticnosti na provokacku? :( 8 tydnu zpozdeni... ufuf, to se mi nestava :"( (je fakt, ze HA jsem brala s mensimi prestavkami skoro 5 let)...
Vdecna budu za kazdou radu!
Diky moc predem
Mey xx
Předchozí