Přidat názor k článku Kila dolů
Ahoj holky,
musim rict,ze obdivuju Hanku jak se drzi a asi ji kapku zavidim,ja totiz jsem na nejakem standartu trech jidel a nekdy menekalorickych nekdy vice a vcera jsem mela celodenni bombu,tak jsem zvedava,jak se to podepise na vaze.Zacala jsem chlebovou plackou, ve ktere byly kousky anglicke slaniny,pokracovala jsem melounem,mandarinkou.Potom prisel obed - slezsky rizek (masicko v bramroraku) a aby toho nebylo malo po cviceni me kamaradka premluvila na zmrzku a pak s ni nasledovala vecere,tam jsem aspon odolola hranolkum (ale ta chut,kdyz je kamaradka bastila).Ja si dala kruti medajlonky s ryzi.No a aby toho nebylo malo,po prichodu domu jsem snedla zakusek od nedele (nastesti ostatni me zakusky snedl pritel,po me prosbe,ze je ma zbastit)Takze myslim,ze nejen zitra nebudu psat uspokojive informace o me vaze,ale ze budu psat neco,co se mi ani kapku nebde libit.Kdo za to bude moct?Jenom ja sama a dobre mi tak :(
Ted vam preji vsem krasny den a uz se tesim na zitrek jak vas budu moct chvalit :) Pa Andrea
Předchozí