Přidat odpověď
Ahoj holky,
taky se hlásím po dlouhé době, jsem na tom jako Radka, nemám čas sednout v klidu k počítači, když se sem konečně probojuju tak mám pocit, že bych měla jít raděj dělat něco užitečnějšího..
My jsme zdraví, ve školce to ujde, mají teď pro děti spoustu akcí takže to Honzíka baví,Jessica ve škole taky celkem fajn, ještě pořád chodíme na kineziologii (probírala jsem to tady s Honey), už je to znát, ve škole líp komunikuje, ale je to trubička stydlivá, nevím jak se v životě protluče :o(
Kdyby šlo ty moje děcka namixovat, Honzovi trochu průbojnosti ubrat a jí přidat, hned bych do toho šla.
Já i Martin máme teď zkouškové ve škole, fůj už mě to nebaví a to jsem to učení půl roku neviděla.Navíc jsme se rozhodli, že koupíme větší dům, chceme být konečně sami bez tchána a spol.,vememe si na něj hypotéku a začátkem září bychom se měli stěhovat, tedy pokud vše vyjde.Sice to pak se splácením bude krušné, ale snad to za tu samostanost stojí.Takže máme plnou hlavu starostí a do toho škola, ble!
Jak budete řešit školku o prázdninách? U nás je celé prázdniny zavřená, takže co budeme moct tak se vystřídáme s mamkou a zbytek ho budeme vozit do Hodonína, jen mám strach, že tam nebude chtít chodit a že po prázdninách nebude chtít jít ani sem do MŠ.
Mějte se hezky, všechny moc zdravím, dnes to vypadá na sluníčkový den tak si ho užijte!!
Předchozí