Ahoj Martino, náhodou jsem četla tvůj příspěvek (navštěvuji tyto stránky zřídka - tak 1x do měsíce) a jelikož se již 2,5 roku snažím otěhotnět, zaujala mne tvá zmínka o astroložce. Jak píšeš, veškeré její předpovědi zatím vyšly. Mohla bys mi prosím dát kontakt na tuto astroložku? Byla bych ti moc vděčná. Je mi totiž již 28 let a asi začnu pomalu panikařit. Zkoušela jsem již 2x prstíčkovou metodu a 1x metodu s tamponem, jak radí ostatní snažilky (nebo vlastně již maminky), ale bohužel to u mě nefunguje. ALe třeba dělám něco špatně, takže to nevzdávám = budu zkoušet dál všechny metody. Děkuji za každou radu a pomoc Ahoj Eliška
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.