Taky se musím připojit se svou zkušeností s touto porodnicí.
Týden jsem přenášela a tak jsem tam byla přijatá na vyvolání porodu.
Bolesti jsem dostala v 3,30 ráno v pět jsem to říkala sestře, nebyly tak silné a daly se vydržet. Asi v 8 hod jsem šla na vyšetření, to už byly bolesti silnější, dali mi ještě jednu tabletu na vyvolání a poslali na pokoj. Bolesti se stupňovali, byli silnější a častější. Říkala jsem to sestře, ta mi dala čípek a poslala do sprchy. Ve sprše se mi udělalo špatně, křičela jsem bolestí a nikdo mě nepřišel zkontrolovat. Pořád jsem byla na oddělení. Šla jsem opět do sesterny, že mám bolesti snad po minutě a že mě to hrozně bolí. Ta sestra mě poslala na pokoj si odpočinout a že na další vyšetření je příliš brzy,že mě vyšetřovala před hodinou a že mám přijít až mi praskne plodová voda. Došla jsem na pokoj a měla jednu kontrakci za druhou a ležela jsem na zemi. Křičela jsem bolestí, nikdo nepřišel až moje spolubydlící, která se vrátila z toalety, šla pro sestru a vysloveně ji dotáhla na pokoj s tím, že tam snad porodim. Za celou dobu mě neviděl ani jeden doktor. Odvedli mě z pokoje rovnou na sál, nedělali mi ani klystýr nic. Měla jsem hrozný bolelesti, ale prcek byl hned venku. Porodní asistentky na sále byli skvělé, opravdu se snažili.
Chci k tomu říci, že moje spolubydlící na pokoji, byla hrozně spokojená s porodem, přijela tam s prasklou plodovkou a hned ji daly na hekárnu.
záleží na tom jestli tam přijedete rovnou rodit, nebo jestli jste hospitalizovaní před porodem, např. kvůli přenášení. Tam jsou totiž ty krávy sestry, co mě nedali ani na hekárnu nechali mě na pokoji málem porodit. Představovala jsem si jak budu skákat na míči a nic z toho jsem ani neviděla. Porodnici v MB budu obcházet velkým obloukem, ještě teď mi je do breku, když si na to vzpomenu. Kromě toho ambulance, kam se dochází na prohlídky od 38 týdne je taky hrozná, všechno je slyšet, každý ví o každém všechno. A epidural na požádání vám tam taky nikdo nedá. Jediný pozitivum byly sestry na sále a dětské sestry. Nemůžu prostě pochopit, proč mě nedali na hekárnu, když jsem měla bolesti po 10 nebo 5 minutách a nechali mě samotnou na pokoji.
Předchozí